[Skip navigation links]
Stefan vd
Center Parcs in 3D

Center Parcs in 3D

- Pictures of the Center Parcs bungalow "le bois" in 3D.
- Pictures of the Center Parcs bungalow "Lommel" nr. 417 in 3D
- O2C of the Center Parcs bungalow 417 in 3D.

Below are some activities.

Center Parcs Welkom

Navigation

Geniet vanaf vandaag al van je vakantie in Center Parcs. Met de nieuwe virtuele bungalow (3D) die je thuis kan bekijken. Om enkele foto's te zien, klik je bovenaan op '3D weergave bungalow'. We vermelden ook dat deze in volledig HD definitie te zien zijn.

Wat is 3D?

Wel, het is de voorstelling van het gemaakte gebouw in 3 dimensies: lengte, breedte en hoogte. Dus zoals in het echt met het juiste perfectief en de juiste texturen te laten tonen. Het geeft je een virtueel zicht van de bovenkant, onderkant en zijkanten.

Center Parcs

Center Parcs is de naam van een keten van vakantieparken in Nederland, België, Duitsland, Frankrijk en het Verenigd Koninkrijk. 'Center Parcs' vormt geen entiteit, maar is een overkoepelende naam van meerdere vakantieparken binnen twee aparte bedrijven.

Stefan vd ondekt

Een plaats van stilte, relax en vakantie sfeer is te vinden hier bij 'Center Parcs' (voorbeeld in Vossemeren te Lommel België). Hieronder kunt u alle verschillende activiteiten doen.

Aqua Mundo

Als je de 'Market dome' binnen gaat bevindt de Aqua Mundo zich in Noordwesten van het gebouw. Hier in dit subtropische zwemparadijs Aqua Mundo kan u hier tussendoor een lekker verfrissende duik nemen. Of u kan zwemmen in de onderwaterwereld van het koraalbad.

En voor alle leeftijden is er ook wildwaterbaan, glijbanen, veilige kinderbaden, een golfslagbad dat zich om de uur begint. Tevens is aan de andere kant van het aqua zone een sauna en een stoombad. Tevens kan u ook relaxen, door naar de 'Health & Beauty Center Aqua Sana' daar kun u bovendien genieten van diverse wellness behandelingen.

Waarneer het warm en heet weer is, kan u buiten verfrissen in het buitenbad of op de ligweide lekker gaan bruinen. Er is ook mogelijk om daar iets te eten en drinken in de zogenaamde Aqua Café.

Discovery Bar met High adventure experience

Ook iedereen kan binnen in de 'Discovery Bay' waar de kleine ontdekkingsreizigers een avontuurlijke beleving kunnen nemen. Met onder andere de verborgen oude piratenschat of in de geheimzinnige jungle door te gaan, enzovoort.

Als u inschrijft in de info balie kunt u ook een High Adventure Parcour doen boven de Discovery Bar.

Entertainment Show

En in de vakantie periode (juli en augustus) op woensdag en zondag om 20.30u is er een spectaculaire show met muziek en dans van de entertainment medewerkers van Center Parcs.

Sportcentrum

Voor jong en oud kunnen ze in Vossemeren elke dag een inspannende work-outs doen tot duiken, Nordic Walking. En voor echte avonturiers kunnen ze kiezen voor de High Adventure Experience, Klimmen, Mountainbiken, zip wire ...

Zip wire:

Voor de ultieme kick moet je dit zeker doen! Hier spring je vanaf de 12 meter hoge Adventure Sports toren, en waarvan jij vliegend boven het water naar de andere kant gaat en dan je vervolgens ophaald door de speedboot.

Nordic Walking:
Nordic walking is lopen met aangepaste skistokken.

Er zijn ook andere activiteiten voor heel de familie, zoals: waterfietsen, tennis, biljart, lasersquash, bowlen, beachvolleybal, zeilen en een mini golf.

Restaurant

Indien je geen goesting heeft voor te koken in je eigen bungalow. Dan kan je je lekker verwennen bij één van de restaurants in Center Parcs.
- Hammond's Restaurant terrace
- Savana Restaurant
- Market Restaurant terras
- Snack corner

Virtuele Rondleiding

Vandaag kan je het Center Parcs bungalow 417 in 3D bewaarnemer die je de andere kant van Center Parcs laat zien is in deze virtuele rondleiding. Ze geeft een goed idee van vorm en indeling van de bungalow. De virtuele rondleiding van onze Center Parcs bungalow is gemaakt door Edwin van Damme.


Center Parcs Lommel

Hier een overzicht van de 3D grafische foto's van Center Parcs bungalow. Alle foto's zijn in perfect HD kwaliteit gebracht. Om de foto in het vergroot te zien, klik u op één van die foto's.

Center Parcs in 3D Center Parcs in 3D Center Parcs in 3D Center Parcs in 3D Center Parcs in 3D Center Parcs in 3D Center Parcs in 3D Center Parcs in 3D Center Parcs in 3D Center Parcs in 3D Center Parcs in 3D Center Parcs in 3D Center Parcs in 3D Center Parcs in 3D Center Parcs in 3D Center Parcs in 3D Center Parcs in 3D Center Parcs in 3D Center Parcs in 3D Center Parcs in 3D Center Parcs in 3D Center Parcs in 3D Center Parcs in 3D Center Parcs in 3D Center Parcs in 3D Center Parcs in 3D Center Parcs in 3D Center Parcs in 3D Center Parcs in 3D

Center Parcs Les Bois (in Frankrijk)

Hier een overzicht van de 3D grafische foto's van Center Parcs bungalow. Alle foto's zijn in perfect HD kwaliteit gebracht. Om de foto in het vergroot te zien, klik u op één van die foto's.

Center Parcs in 3D Center Parcs in 3D Center Parcs in 3D Center Parcs in 3D Center Parcs in 3D Center Parcs in 3D Center Parcs in 3D Center Parcs in 3D Center Parcs in 3D Center Parcs in 3D Center Parcs in 3D Center Parcs in 3D


Dankwoord:
Center Parcs, het vakantie gebied.
www.centerparcs.be